Afaceri mici - probleme mari

In industria prelucrarii produselor alimentare este destul de greu sa activezi. Si asta pentru ca daca nu ai banii la tine pentru a-i plasa in stanga si in dreapta pentru diverse ocazii nu prea te baga nimeni in seama si este foarte greu sa razbesti. Am incercat sa deschid o firma care sa se ocupe cu asta, dar din pacate nu prea am avut succes pentru ca birocratia mi-a cam pus capac. Desi incerc sa dau din coate si sa scot macar capul la suprafata, de fiecare data mai apare ceva care sa ma faca sa fiu iar sub nivelul marii.

Pana la urma sper sa reusesc eu. Nu mai las batuta asa cu una cu doua. Acum caut o firma care sa ofere servicii de dezinfectie Bucuresti . Chiar daca deocamdata nu am avut probleme este bine totusi a fiu prevazatoare si sa sterg si asta de pe lista care imi produce asa de mult stres. Cine stie ce se mai poate intampla intampla? Asa fac eu lucrurile de dinainte si am rezolvato treaba.

In rest, in Romania este din ce in ce mai greu sa supravietuiesti atunci cand ai o mica afacere, mai ales atunci cand este singurul venit al familiei si stii ca totul depinde de asta, stii ca bunastarea familiei tale depinde de acea mica afacere pe care tu te bati sa o ti pe linia de plutire.
Voi cum va descurcati? Ce probleme intampinati? Eu am scris pentru ca ma simt mai usurata acum, desi problemele nu se rezolva de la sine. Macar incerca sa ma mobilizez si sa am un psihic orientat catre gandirea pozitiva si sa nu ma panichez. Desi de foarte multe ori am facut-o. Mi-am revenit repede totusi. De altfel tot cu gandul la familia mea, care ma impulsioneaza de fiecare data.