Orgoliul si mandria au tradat paradisul

Se pare ca in ziua de astazi, o femeie, ca sa fie fericita, trebuie sa devina o curva cu comportament ieftin. Lucru ce nu voi deveni niciodata. Nu pot fi genul de femie care sa alerge dupa o felatie sau un sex de doi lei doar asa ca si chestie, sau ca sa ma laud prietenelor mele uite cu cine am facut sex…

Nu aici vreau sa ajung, vreau sa ajung la faptul ca barbatii se schimba dupa ce au o picatura de expunere si incep sa curga mesajele de la fane. Dar sa nu uitam de lucrurile mentionate de posibilul barbat in posibila relatie, cum ar fi: “da dom’le te respect si imi pasa de ce simti, dar vreau sa fac numai ce vreau eu…”. Bun… fetelor stiti de ce barbatii se poarta cu voi ca nisti femei ieftine??? Pentru ca multe din voi sunteti niste femei ieftine si va ascundeti dupa deget, iar voi barbatilor nu o mai faceti pe victimile ca sunt femeile posesive si geloase si ca si-o trag in stanga si in dreapta, asta este tot din cauza voastra ca nu stiti sa apreciati ce aveti langa voi, sau sa aveti grija de cea de langa voi(asta cand este cazul), sau sunteti prea orbi sa vedeti cine va canta in struna si puneti botu ca niste creduli ce esteti.

Am crescut in lumea asta si stiu ce se intampla cu toti barbatii care dau peste un pic de atentie si faima, tot timpu si-au condamnat nevestele sau iubetele ce-i sustin si ii cunosc, ele fiind singurele care stiu sa ii aprecieze, in favoarea atentiei marii de femei care in curand sau peste 10-15 ani se vor transforma in niste picaturi de ploaie intr-un desert foarte arid. Si asa cam cat are de futut un barbat? 10-15 ani toata viata… de ce sa isi risipeasca penisul pe singura femeie dispusa sa ii inghita toate fitele, mofturile si aerele de “barbat adevarat”.

Si cu toatea astea tot femeile sunt de vina ca spun ce au pe suflet, ca le atrag atentia barbatilor atunci cand fanele lor nu stiu sa-si puna niste limite, ca prefera o atentie ieftina si un sentiment second-hand in pofida unui lucru pe bune. Deci toti suntem vinovati pentru cum ne purtam unii cu altii, femeile cu barbatii si barbatii cu femeile.   Barbatilor atata timp cat o sa cautati numai femei pentru futut noi treptat treptat ne vom schimba in niste pitipoance si femei ieftine, pentru ca nici voi nu sunteti in stare sa deschideti ochii, credeti ca totul se rezuma la sentimentul din capu penisului? Iar noi, femeile cinstite, de ce trebuie sa avem de suferit din cauza voastra? Nu va mai dati aere de armasari si deschideti ochii. Maturizati-va bai “baeti”.

Cred ca ar fi cazul sa schimbam atitudine