Recomandare ITP

O mica realizare a zilei m-a facut azi sa postez -dupa ceva tacere- aici pentru toti cei care cauta un service sa-si faca ITP-ul si sunt satui de programari, de cozi, de asteptari, de nervi si de tot rahatul care vine la pachet cu asta.

Undeva pe Soseaua Chitilei, mai exact Intrarea Modestiei :) , exista acest loc unde lucrurile se pot intampla normal. Decent. Fara shpaga. Fara sugestii de shpaga.

Am dat un telefon, mi s-a spus sa ma duc oricand, am ajuns azi dimineata la 9.18 cu albastrica mea si la ora 10.40 eram deja gata. Si eu si ea…eu emotionata, recunosc, ea victorioasa. :) . S-a descurcat bine si la noxe si la frane si la ..tot ce cauta ‘medicii’ aia la ea inainte sa-i dea ok-ul :) :) :) . Am avut o mica problema cu ‘ochiul’ stang..ca pe faza scurta era cam prea infipt in asfalt, dar baietzii au stat cu rabdare si au bibilit-o pana a vazut bine. Am mai avut una ca in spate numarul nu avea lumina.. (wow, habar n-aveam ca trebuie sa avem si asta…)- dar si aici mi-au pus beculetzul necesar si ne-am rezolvat.

Deci am trecut cu bine examenul, am felicitat-o, am plecat de-acolo cu un zambet laaaarg pe mecla si cand am terminat cu jobul i-am facut un cadou: am spalat-o … :) (draga de ea nu mai vazuse spalatoria de ceva vreme!!! ). O sa-mi fie greutz sa ma despart de ea, dar..maine ii voi face poze: despartirea noastra e pentru o cauza nobila :) !